Front Tulp

Shop "De Groene Tulp" Zwolle, Overijssel

Van zaden tot kweektenten en kweekschema's - Alles voor de binnentuin!

Kweken op Mapito?

U wilt thuis kweken op mapito? U weet niet precies hoe u het beste kunt beginnen? Of u bent een ervaren rot die op zoek is naar de beste prijs/kwaliteit verhouding in onderdelen voor het kweken op mapito voor eigen eigen gebruik?

Dan bent u op deze pagina goed! Klik op mapito bestellen als u het op locatie wilt laten bezorgen of klik op aarde kopen als u zet zelf wenst af te halen.

THUISKWEKEN OP...

Er zijn verschillende manieren om thuis te kweken voor eigen gebruik. Shop De Groene Tulp weet u precies te vertellen, welke manier van thuiskweek het beste bij uw behoeften/wensen past. Wij adviseren u niet alleen, maar voorzien u direct van alle benodigdheden voor het succesvol thuis kweken voor eigen gebruik hetzij op aarde, cocos, steenwol of Mapito.

KOM SNEL LANGS IN ZWOLLE OF NEEM DIRECT CONTACT

Kom snel langs bij Shop De Groene Tulp in Zwolle, Overijssel of neem direct contact met ons op voor een op maat gesneden deskundig advies.

Let op! Op deze site werken wij niet met online betalingen in beide gevallen dient u de bestelling persoonlijk te betalen. Wilt u online bestellen én betalen? Ga dan naar onze webshop.

mapito